UTRECHT - Go Ahead Eagles is de winnaar van de Europese play-offs. In een ware thriller won het na verlenging met 1-2 bij FC Utrecht en mag het straks uitkomen in de tweede ronde van de Conference League.

In De Galgenwaard trokken FC Utrecht en Go Ahead Eagles alle registers open. De thuisploeg kwam verdiend op 1-0: Viergever scoorde na een corner. De Lange voorkwam een volgende Utrechtse treffer van Lammers. Go Ahead Eagles had het lastig, maar kreeg ook een handjevol kansen.

In de hectische tweede helft kopte Ter Avest op de lat, kreeg Fraulo rood na een stevige charge en na een korte onderbreking wegens vuurwerk op het veld werd het laat maar verdiend 1-1: Viergever scoorde opnieuw, maar nu in in eigen doel. Lammers en Lidberg misten in de verlenging een reuzenkans. Kramer bracht Go Ahead Eagles uiteindelijk in extase met een mooie kopbal op aangeven van Rommens: 1-2.